Behov for varmekabel, elbillader, ny stikkontakt, bedre belysning, eller kanskje rehabilitering eller nyinstallasjon av sikringsskap? Listen over våre daglige arbeidsoppgaver er lang. Daglig utfører våre erfarne elektrikere i Trondheim EL en rekke oppgaver i Trondheim og omegn.

Ønsker å sjekke ut våre fastpristjenester? Klikk gjerne her, så kommer du til våre fastpriser.

Kort forklart: Trondheim EL utfører alt innen elektrofaget – både for private husholdninger og næringslivet. 

Litt om faget og Trondheim EL sin tilnærming;  

En elektrofagarbeider i Trondheim EL jobber med å bygge og vedlikeholde det elektriske lavspenningsanlegget, elektrisk utstyr og elektriske installasjoner.  

Vanlige arbeidsoppgaver for en elektriker i Trondheim EL: 

  • montere elektriske systemer i alle type bygg og installasjoner 
  • reparere og utføre service på eksisterende systemer 
  • feilsøke og reparere feil 

Elektrikere i Trondheim EL arbeider med boliger og alle andre type bygninger, kraftproduksjonsanlegg, i industri, landbruk, elektroniske kommunikasjons-, alarm- og sikkerhetsanlegg, og enkelte ganger blir vi med eksempelvis Hurtigruta på tur for å bistå på det elektriske anlegget der eller når den ligger til kai 

Tilsynsmyndighetene i Norge stiller nemlig bestemte el-sikkerhetskrav for at elektrofagarbeideren har lov til å jobbe selvstendig med utførelse, reparasjon og service av elektriske lavspennings- og høyspenningsanlegg. Du må ha fagbrev i elektrikerfaget for å kunne arbeide selvstendig, og derfor har vi i Trondhiem EL selvfølgelig lagt oss på at samtlige i bedriften må ha fagbrev som elektriker – også ansatte i admninstrajsonen. 

For en elektriker er det viktig å ha godt fargesyn – og derfor er det obligatorisk for ansatte i Trondheim EL å gjennomføre synsjekk minimum én gang i året. 

Ønsker du å kontakte oss i Trondheim EL? Gjerne ring oss på 400 00 385 (kundeservice 07-15) eller benytt vårt kontaktskjema nedenfor: