Derfor bør du inngå en rammeavtale med Trondheim EL

Å skulle ivareta det elektriske anlegget i større næringsbygg, borettslag/sameie eller hos en bedrift, er en svært omfattende jobb. Konsekvensen av ikke å ha full kontroll på eller oversikt over det elektriske anlegget kan potensielt være brannfarlig. Inngår du en rammeavtale med Trondheim EL og sammen legger vi en plan for å minske denne risikoen betraktelig.
En rammeavtale, også kjent som en serviceavtale, er en trygg måte å sikre at det elektriske anlegget blir godt ivaretatt.
At Trondheim EL er blant Trondheim og omegns største og viktigste aktører med døgnåpen vakttjeneste, gjør oss til en populær samarbeidspartner for bedrifter, borettslag og sameier.
Å inngå en samarbeidsavtale med Trondheim EL er selvfølgelig helt kostnadsfritt. Vi tilbyr også en forenklet elsjekk i forbindelse med kontraktinngåelse – helt uten kostnad for deg.
Ønsker du å kontakte Trondheim EL for å høre om mulighetene for en serviceavtale? Ring gjerne 400 00 385 (kundeservice hverdager 07-15), send e-post til post@trondheimel.no eller benytt vårt kontaktskjemaet;