Trondheim EL tilbyr nå fastpris på montering av panelovner med ny stikkontakt.

Vi leverer stilrene panelovner i matt hvit utførelse – og selvfølgelig andre farger også dersom det skulle være ønskelig. Ovnene har elektronisk termostat med ukeprogram/ spareprogram og flere praktiske funksjoner som gir både økt komfort og lavere strømforbruk. Et brukervennlig og lettbetjent, lysende LCD- display er plassert på ovnens overside, for enkel tilgang. Ovnen leveres med veggfeste.

Ukeprogram/ spareprogram:
Ved å planlegge temperatur og gjøre innstillinger ut ifra husholdningens bruksmønster og behov, oppnår du fornuftig bruk av strøm og behagelig temperatur til enhver tid.

Åpent-vindu-funksjon:
Ovnen detekterer om temperaturen synker mer enn 5 ° C i løpet av 10 minutter, noe som indikerer at et vindu er åpent. Dette varsles ved at vindussymbolet på LCD-skjermen blinker raskt. Ved å trykke på en vilkårlig tast på displayet stanses blinkingen, og ovnen går tilbake til forrige program.

Strømbruddvarsling:
I tilfelle strømbrudd vil displayet begynne å blinke for å indikere at det har oppstått et strømbrudd. Trykk på hvilken som helst tast på termostaten for å stoppe blinkingen.

Barnesikring:
Termostaten kan låses slik at små nysgjerrige barnefingre ikke kan forandre innstillinger eller program.

Høres dette fristene ut? Gå gjerne til siden for booking av fastpris på ovenstående tjeneste her.