Våre garantier

Pris garanti
Trondheim EL jobber hver dag med å effektivisere driften. Vi har en heldigitalisert drift, som sørger for at vi kan ha en svært kostnadseffektiv administrasjon, som gjør at vi kan ha Trondheim og omegns desidert laveste fastpriser. Vi tilbyr derfor 100 % prisgaranti på vårt fastpriskonsept. Finner du en sammenlignbar aktør, som tilbyr akkurat samme fastpris til lavere pris, matcher i selvfølgelig prisen. Vi skal alltid vær Trondheim og omegns mest serviceinnstilte elektrikerfirma – samtidig som vi skal være uslåelig på fastpriser.
Fornøydgaranti
I Trondheim EL ønsker vi selvfølgelig kun fornøyde kunder. Det er det eneste som betyr noe for oss, og vårt overordnede mål er at det skal du virkelig føle før, under og etter utført arbeid. Og da har vi like gjerne lagt oss på ei linje der vi har innført en 100 % fornøydgaranti. I praksis betyr dette at vi etter hvert oppdrag går grundig gjennom jobben sammen med kunde, slik at eventuelle påpekninger blir tatt tak i på stedet. Også kan det jo selvfølgelig være at man har et spørsmål til noe etter at elektrikeren fra Trondheim EL har takket pent for seg, og da skal du som kunde naturlig nok få lov til å stille det spørsmålet – og kanskje resulterer det i at du ønsker å få omgjort noe. Dersom ditt ønske er innenfor rimelighetens grenser, skal vi selvfølgelig bistå deg med det – helt kostnadsfritt.
Oppmøtegaranti
Vi i Trondheim EL er genuint opptatt av å respektere hvor hellig tiden til den enkelte faktisk er. Sier vi at vi skal komme en dato, så kommer vi uansett. Vi er rigget på en slik måte at vi alltid vil kunne møte opp til avtalt dag uansett. Har du gitt oss den tilliten i å bestille en tjeneste fra oss i Trondheim EL, er visjonen hos oss at vi da selvfølgelig skal forholde oss til din timeplan.

Tusen takk for tilliten!

Beste hilsen

André Henningsmo Fredheim,

André Henningsmo Fredheim,

Daglig leder i Trondheim EL